Неочаквана психологическа връзка между електронната търговия и видеоигрите

Изненадваща психологическа връзка между онлайн пазаруването и видеоигрите

Знаете ли, че дизайнерите на видеоигри целенасочено манипулират химията на мозъка, за да са по-ангажирани играчите в техните виртуални светове?

Вероятно се питате: И какво от това? Видеоигрите са за деца, а вие сте модерен предприемач с онлайн магазин, който има по-добри неща за вършене, отколкото да чете за видеоигри.

Продължение

5 начина как да продавате без трафик към уеб магазина ви

Продавайте онлайн, дори да нямате много посетители на сайта си

Продажбите в онлайн магазините зависят от трафика към уебсайта. Ако имате много посетители от търсачките и други онлайн източници, които препращат към него, вероятността да имате много поръчки е голяма. 

Но какво да правите, ако вашият уебсайт не получава достатъчно трафик?

Продължение

11 психологически трика за повече продажби онлайн – II част

Психология на потребителя за повече онлайн продажби

Няколко психологически трика, които можете да използвате в онлайн магазина си, за да повлияете на потребителите си за вземането на решения за покупка.

Продължение

11 психологически трика за повече продажби онлайн – I част

Психологически трикове за повече продажби

Всеки търговец използва мозъка на клиента, за да повлияе на начина на вземане на решение за покупка. Онлайн магазините, въпреки че не осъществяват личен контакт с потенциалните си клиенти в конвенционалния смисъл на израза, също имат на разположение редица инструменти за въздействие.

Продължение

Ненужните елементи на лендинг страницата ви

Елементи, които трябва да си отидат завинаги!

Лендинг страница (или целева страница) е интернет страница или URL адрес, накъдето насочвате вашите клиенти, когато искате да постигнете определена цел. Често тези страници се използват при рекламни кампании.

Продължение

Примери за геймификация в уебсайтове

Геймификация - реални примери за постигане на различни цели в онлайн бизнеса

В предишната статия ви разказахме какво представлява геймификацията и ви дадохме основни насоки как да я използвате за увеличаване на клиентите в електронния ви магазин. По-долу ще ви покажем няколко реални примера за това как този подход може да помогне да постигнете различни цели, свързани с потребителите на вашия интернет бизнес. 

Продължение

Геймификация за повече продажби онлайн

Геймификацията в онлай магазините

В тази статия ще поговорим за подход, който може да ви бъде полезен във всички аспекти на вашия онлайн (а защо не и офлайн)  бизнес. Терминът „геймификация“ може да ви прозвучи страшно, ако го чувате за първи път, но всъщност е много интересна област от подхода към клиентите и потребителите.

Продължение

4 факта как потребителите търсят и купуват онлайн

Как потребителите купуват и търсят онлайн?

Настоящият пост се основава на проучване на навиците на потребителите на фирма за продажба на дребно, въз основа на покупките им в няколко продуктови категории.

В тази статия ще ви дадем няколко насоки за това как хората купуват и как това може да бъде отразено в дейностите по дигиталния маркетинг на вашия онлайн магазин.

Продължение

7те ключа към по-добър уебсайт, който продава повече

7те стъпки за онлайн магазин, който продава

Анализът на онлайн магазина ви и старанието да направите сайта си още по-привлекателен за клиентите, опитвайки различни неща, винаги е полезно за развитието на електронната търговия. В тази статия обаче ние ще ви дадем няколко съвета, които са изпитани на голям брой интернет магазини и доказано вършат работа.

По-долу ви даваме седем неща, с които да направите онлайн магазина си по-привлекателен, по-жив и по-продаващ.

Продължение

Вече имам видео съдържание в онлайн магазина си. А сега какво?

Оптимизация на видео съдържание

Правите видеото, поствате го и забравяте за него… Не е толкова просто!

Работата не приключва, след като веднъж видеоклипът е заснет, редактирани и качени онлайн. Вие искате да сте сигурни, че вашето видео се лансира, както и да го накарате да работи за вас? Ето няколко съвета:

Продължение