Колко съдържание е необходимо, за да се класирам добре в Google?

Колко съдържание е необходимо, за да се класирам добре в Google?

Сигурно си задавате въпроса колко страници и колко съдържание трябва да има уебсайтът Ви, за да имате шанс да се класирате добре в Google. Дали малък уебсайт от 5-10 страници, с по няколко параграфа текст на всяка, има възможност да се класира по-високо? За това ще стане дума в тази статия.

Представяне на малкия бизнес онлайн – външни онлайн платформи

Платформи за управление на малкия бизнес онлайн

Независимо дали сте в началото своя бизнес онлайн, или вече имате собствен уебсайт или онлайн магазин и развивате бранда си, в тази статия ще Ви дадем няколко съвета как да го представите в различни онлайн платформи.

Дигитален маркетинг по време на коронавирус

Дигитален маркетинг по време на коронавирус

Пандемията от коронавирус поставя безпрецедентни предизвикателства пред малкия бизнес. Затова тази статия е първата, в която ще Ви дадем някои идеи как да запазите бизнеса си в условия на криза.

Facebook въвежда ограничение при таргетирането на рекламите си

Facebook въвежда ограничение при таргетирането на рекламите си 1

Новият инструмент „Off-Facebook Activity“ ще дава възможност на потребителите да изключват персонализираните данни от профила си. Вижте как това ще се отрази на вашите реклами в социалната мрежа.

Google Ads премахват ускореното показване на реклами

Промени в рекламите в Google Ads

Скоро няма да можете да използвате опцията за ускорено показване на реклами в Google Ads. Научете какво означава това и как да се справите с помощта на how2sell

Довиждане на средната позиция в Google Ads

Разширените текстови реклами на Google - обяснени

В края на септември 2019 г., метриките за средна позиция на рекламите в Google Ads ще бъдат премахнати. Вижте как промяната ще се отрази на вашите реклами в Google.

Как да продаваме изкуство или ръчно изработени продукти онлайн? (за начинаещи)

Как да продавате изкуство и продукти ръчна изработка онлайн (за начинаещи)

Независимо с какво се занимавате – рисуване на картини или текстил, скулптура, изработка на бижута, плетене, шиене на гоблени, изработка на картички, украса или играчки, изработка на украси от дърво или кожа.. каквото и да е, можете да го продавате онлайн лесно.

Продължение

Размери на изображения за реклами във Facebook – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

Може би знаеш, но няма как да не споменем, че има много начини да използваш изображения в рекламите, които пускаш във Facebook. Респективно, характеристиките на снимките варират според това къде искате вашите реклами да бъдат видими.

Продължение

Размери на изображенията във Facebook постове – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

През годините Facebook намаляваше драстично качеството на качваните изображения в социалната мрежа. Достигна до абсолютен ужас в един момент.

В днешно време, когато ъплоудваш снимка, загубите от страна на качеството на изображението са много малки. Чудесно е, че най-накрая качеството на визуализациите в социалната мрежа започна да става приоритет, който се взима предвид при преоразмеряването и оптимизирането на снимките в платформата.

Продължение

Размери за снимка на корица за бизнес (страница, група, събитие) във Facebook – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

Знаеш, че страницата във Facebook е начин да увеличиш потребителите, а с това и продажбите на своя онлайн магазин или друг бизнес в интернет, който управляваш. А снимката на корицата за тази страница бижуто в короната – първото нещо, което виждат посетителите ти.

Същото може да се каже за групите и особено за събитията, които могат да привлекат много нови фенове на страницата и бизнеса ти във Facebook. Тук не само типа на събитието и интереса към него имат значение. На първо място е то да „хваща окото“. А cover снимката има за задача точно това.

Продължение