Дигитален маркетинг по време на коронавирус

Дигитален маркетинг по време на коронавирус

Пандемията от коронавирус поставя безпрецедентни предизвикателства пред малкия бизнес. Затова тази статия е първата, в която ще Ви дадем някои идеи как да запазите бизнеса си в условия на криза.

Как да продаваме изкуство или ръчно изработени продукти онлайн? (за начинаещи)

Как да продавате изкуство и продукти ръчна изработка онлайн (за начинаещи)

Независимо с какво се занимавате – рисуване на картини или текстил, скулптура, изработка на бижута, плетене, шиене на гоблени, изработка на картички, украса или играчки, изработка на украси от дърво или кожа.. каквото и да е, можете да го продавате онлайн лесно.

Продължение

Размери на изображения за реклами във Facebook – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

Може би знаеш, но няма как да не споменем, че има много начини да използваш изображения в рекламите, които пускаш във Facebook. Респективно, характеристиките на снимките варират според това къде искате вашите реклами да бъдат видими.

Продължение

Често задавани въпроси за GDPR

Често задавани въпроси за Регламента за защита на личните данни

Скоро Общият регламент за защита на данните ще влезе сила в целия Европейски съюз и като страна – членка, в България също ще се наложат промени в регулациите. Докато нашите политици още мислят как да приложат новия европейски регламент на „местна почва“, ето няколко отговори на често задавани въпроси около GDPR. 

Продължение

28 начина да използвате на социалните медии за органичен трафик на уебсайта

Как да подобрим органичния трафик чрез социалните медии

Тази статия ще е малко по-различна от останалите. Тя е структурирана като въпроси и отговори, защото представлява отговорите на професионалисти в областта на социалните медии в световен мащаб.

Продължение

5 идеи за популяризиране на туристическия ви бизнес онлайн

Популяризиране на туристически уебсайт

От онлайн продажби на самолетни билети в последната минута до предлагане на пътувания по света, сайтовете за туризъм, са голяма част от електронния бизнес в наши дни. Това означава две неща за вашия уеб сайт за пътуване:

  1. Първо, добрата новина: без значение коя ниша, свързана с туризъм, сте избрали за вашия онлайн бизнес, вие имате на разположение огромна аудитория, която иска да научи повече по темата от първа ръка.
  2. А сега и лошата новина: има хиляди и хиляди други туристически уебсайтове и всички се борят за вниманието на потребителите. Как е вашият сайт да се откроява?

Продължение

SEO митове, които да избягвате

SEO митове

Оптимизирането за търсещи машини се прави почти от толкова време, отколкото съществуват и самите търсачки. Това го прави една от най-горещите теми в интернет, но като такава, има доста налудничави теории за това как да се прави и защо да се прави.

Продължение

SSD или HDD хостинг? Правилният избор за онлайн магазини

HDD или SSD хостинг да избера за онлайн магазина си?

Когато създавате онлайн магазин е важно да изберете подходящ хостинг план, за да може сайтът ви е да стабилен и да ви осигури максимално покритие на потребителските заявки. При голямата конкуренция в областта на електронната търговия, всеки клиент е важен и не можете да си позволите да изпуснете поръчка онлайн заради „паднал“ сайт. Затова в тази статия ви даваме основни насоки за разликата между HDD и SSD хостингите, за да можете да изберете кой е подходящ за вашия сайт.

Продължение

11 психологически трика за повече продажби онлайн – II част

Психология на потребителя за повече онлайн продажби

Няколко психологически трика, които можете да използвате в онлайн магазина си, за да повлияете на потребителите си за вземането на решения за покупка.

Продължение

Дропшипинг: най-лесният начин да продавате онлайн

Успешен онлайн бизнес чрез дропшипинг

Много хора се плашат от стартирането на онлайн магазин и то най-вече от главоболията и разходите за стартиране и поддръжка. Но представете си, че някой предложи да плати вашите първоначални разходи за складиране на хиляди продукти и управление на операциите по изпълнение на поръчките! Така ще бъде много по-лесно да започнете, а освен това можете да управлявате вашия бизнес от всяка точка на света. Звучи прекалено хубаво, за да е истина? Не е, ако знаете за дропшипинга.

Продължение