Facebook въвежда ограничение при таргетирането на рекламите си

Facebook въвежда ограничение при таргетирането на рекламите си 1

Новият инструмент „Off-Facebook Activity“ ще дава възможност на потребителите да изключват персонализираните данни от профила си. Вижте как това ще се отрази на вашите реклами в социалната мрежа.

Google Ads премахват ускореното показване на реклами

Промени в рекламите в Google Ads

Скоро няма да можете да използвате опцията за ускорено показване на реклами в Google Ads. Научете какво означава това и как да се справите с помощта на how2sell

Довиждане на средната позиция в Google Ads

Разширените текстови реклами на Google - обяснени

В края на септември 2019 г., метриките за средна позиция на рекламите в Google Ads ще бъдат премахнати. Вижте как промяната ще се отрази на вашите реклами в Google.

Размери на изображения за реклами във Facebook – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

Може би знаеш, но няма как да не споменем, че има много начини да използваш изображения в рекламите, които пускаш във Facebook. Респективно, характеристиките на снимките варират според това къде искате вашите реклами да бъдат видими.

Продължение

Размери на изображенията във Facebook постове – 2019

Страниците във Facebook - вече само с истински фенове

През годините Facebook намаляваше драстично качеството на качваните изображения в социалната мрежа. Достигна до абсолютен ужас в един момент.

В днешно време, когато ъплоудваш снимка, загубите от страна на качеството на изображението са много малки. Чудесно е, че най-накрая качеството на визуализациите в социалната мрежа започна да става приоритет, който се взима предвид при преоразмеряването и оптимизирането на снимките в платформата.

Продължение

Разширените текстови реклами в AdWords | 9 насоки

Разширените текстови реклами на Google - обяснени

Разширените текстови реклами на Google AdWords вече са достъпни и в България! Вълнувате ли сте? И, по-важното, готови ли сте?

Продължение

Лоши съвети за Google AdWords рекламите – III

Качественият рейтинг на рекламите в Google

Всеки има свой подход в онлайн маркетинга и рекламата. Всеки професионалист непрекъснато чете и търси начини да развива експертните си знания и умения и това е факт. Но преди да тества нещата, които му изглеждат правилни и полезни, трябва да се погледне по-критично на информацията. Аз например, последните няколко месеца прочетох някои толкова убедително представени изявления, които обаче са напълно неверни.

Продължение

Лоши съвети за Google AdWords рекламите – II

Качественият рейтинг на рекламите в Google

Това е втората статия с митове за Google AdWords рекламите и по-специално, по отношение на това как можете да подобрите качествения им рейтинг.

Продължение

Лоши съвети за Google AdWords рекламите – I

Качественият рейтинг на рекламите в Google

Знаете ли, че рекламната група в Google AdWords може да е дълга до 255 символа? Google прави това, за да може да напишете описателни имена на рекламните си групи и да им обясните за какво е самата реклама – винаги трябва да използвате всички символи, защото това ще ви помогне за по-добър качествен рейтинг. Също така, за имената на кампаниите отново трябва да бъдат използвани всички възможни символи, за да увеличите качествения си рейтинг.

Мооооля?!

Продължение