За нас

Здравейте и добре дошли в how2sell.info!

how2sell е място, където можете да намерите всичко за онлайн маркетинга на Вашия бизнес, независимо дали е изцяло базиран в интернет, имате и офлайн дейност, или работите изцяло офлайн.

Ние се грижим за Вашето представяне онлайн, докато Вие правите бизнес!

Нашите онлайн маркетинг услуги включват:

  • маркетинг услуги за цялостна поддръжка на Вашето маркетинг представяне в интернет;
  • маркетинг услуги по поддръжка на профили в социалните медии;
  • маркетинг услуги за поддръжка на блога на Вашия бизнес;
  • маркетинг услуги по създаване на маркетинг, рекламни и SEO текстове;
  • изграждане и поддръжка на вашия фирмен уебсайт или онлайн магазин.

Нашата цел е собствениците на малък и среден бизнес да имат професионално присъствие в интернет. Благодарение на богатия опит и малкия ни екип, можем да Ви предложим качествени онлайн маркетинг услуги на достъпни цени.

Ние ще Ви помогнем с практическа информация, полезни съвети, добри практики при създаването на уебсайт, електронен магазин и управление на онлайн маркетинга Ви!

how2sell не само предоставя маркетинг услуги като поддръжка на страници във Facebook, управление на онлайн реклами и писане на маркетинг и SEO текстове. В нашия онлайн маркетинг блог, предоставяме и полезна, актуална и практическа информация за собствениците на уебсайтове и онлайн магазини.

Независимо дали вече имате работещ бизнес извън интернет, или искате да започнете директно с продажбите онлайн, свържете се с нас! Дори, ако вече имате работещ електронен магазин, но искате да работи по-добре, да привлечете повече посетители и клиенти, Вие също сте добре дошли!

Кои сме ние?

Всъщност, „ние“ съм предимно „аз“

Казвам се Галя Тодорова и се занимавам професионално с маркетинг от повече от 15 години. В момента се занимавам с онлайн маркетинг на свободна практика (или както е модерно да казва, freenalcer съм). През останалото време работя на пълен работен ден, с по-различна професионална насоченост.

Имам опит с различни бизнес ниши, както онлайн, така и офлайн, сред които фирми, занимаващи се с строителство и ремонти, електрически инсталации, мебели и обзавеждане, интериорни врати, настилки и облицовки, електрически уреди, спорт и фитнес добавки, почистване, доставка на храна, бързи кредити, общности за зависими и много други.
Вроденото ми любопитство ми позволява бързо да се отриентирам в бизнес сферите, които не са ми познати, и да започна да изучавам маркетинг спецификите им и нуждите на потребителите. За нишите, с които съм запозната от друга страна, търся индивидуалния характер на конкретния бизнес – присъствие, изказ, визия и т. н. Също така, състезателният ми характер не ми позволява да подмина предизвикателство, без да се справя с него. Това съчетание Ви гарантира качество без компромис и грижа за интересите на Вашия бизнес онлайн и Вашите потребители.

В повечето случаи работя сама, за да осигуря консистентност на Вашето онлайн присъствие, както и за да съм сигурна, че получавате високо качество на достъпна цена.

Вярвам в индивидуалния подход и гъвкавостта, които предлагат най-доброто за Вашия бизнес на достъпни цени.

Галя Тодорова - онлайн маркетинг експерт, с над 10 години опит

Разбира се, когато не успявам да се справя сама, мога да разчитам помощ от професионалисти както в сферата на онлайн маркетинга, така и специалисти в други направления. Избирам само експерти, които имат солиден опит, доказани професионалисти са в това, с което се занимават и могат да гарантират консистентност в подхода към Вас, както и на посланията към потребителите Ви.


Този уебсайт е мястото, където настоящите и бъдещите собственици на онлайн магазини могат да открият всичко необходимо за изграждане и подобряване на своя бизнес в интернет!
Не чакайте, изпратете запитване още сега »