За нас

Здравейте и добре дошли в how2sell.info!

how2sell място, където можете да намерите всичко за онлайн маркетинга на Вашия бизнес, независимо дали е изцяло базиран в интернет, или имате и офлайн дейност.

Ние се грижим за Вашето представяне онлайн, докато Вие правите бизнес!

Нашите онлайн маркетинг услуги включват:

  • маркетинг услуги за цялостна поддръжка на вашето маркетинг представяне в интернет
  • маркетинг услуги по поддръжка на профили в социалните медии
  • маркетинг услуги за поддръжка на блога на вашия бизнес
  • маркетинг услуги по създаване на маркетинг, рекламни и SEO текстове
  • изграждане и поддръжка на вашия фирмен уебсайт или онлайн магазин

Нашата цел е собствениците на малък и среден бизнес да имат професионално присъствие в интернет. Благодарение на богатия опит и малкият ни екип можем да ви предложим качествени онлайн маркетинг услуги на достъпни цени.

Ние ще ви помогнем с практическа информация, полезни съвети, добри практики при създаването на уебсайт, електронен магазин и управление на онлайн маркетинга Ви!

Освен това, този уебсайт не само предоставя маркетинг услуги като поддръжка на страници във Facebook, управление на онлайн реклами и писане на маркетинг и SEO текстове. В нашия онлайн маркетинг блог, предоставяме и полезна, актуална и практическа информация за собствениците на уебсайтове и онлайн магазини.

Независимо дали вече имате работещ бизнес извън интернет, или искате да започнете директно с продажбите онлайн, свържете се с нас! Дори, ако вече имате работещ електронен магазин и искате да работи по-добре, да привлечете повече посетители и клиенти, вие също сте добре дошли!

Кои сме ние?

Всъщност, „ние“ съм предимно „аз“

Казвам се Галя Тодорова и се занимавам професионално с маркетинг вече над 10 години. В момента се занимавам с онлайн маркетинг на свободна практика (или както е модерно да казва, freenalcer съм).

Имам опит с различни бизнес ниши, както онлайн, така и офлайн, сред които фирми, занимаващи се с полиуретан, мебели и обзавеждане, почистване, подови настилки и тапети, доставка на храна, електрически инсталации, общност за зависими и много други.

В повечето случаи работя сама, за да осигуря консистентност на Вашето онлайн присъствие, както и за да съм сигурна, че получавате високо качество на достъпна цена.

Галя Тодорова - онлайн маркетинг експерт, с над 10 години опит

Вярвам в индивидуалния подход и гъвкавостта, така че да осигуря най-доброто за Вашия бизнес на достъпни цени.

Разбира се, когато не успявам да се справя сама, мога да разчитам помощ от професионалисти както в сферата на онлайн маркетинга, така и специалисти в други направления. Избирам само екепрти, които имат солиден опит и са доказани професионалисти в това, с което се занимават.


Този уебсайт е мястото, където настоящите и бъдещите собственици на онлайн магазини ще намерят всичко необходимо за изграждане и подобряване на своя бизнес в интернет!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/how2sell/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669