Как да продавате повече продукти онлайн чрез видео?

Вероятно сте се чудили какво да предприемете, за да създадете убийствено видео съдържание за вашия онлайн бизнес. Може би сте оценили силата на видеото и дори сте мислили за създаване на професионален видеоклип, но сте спрели, когато е станало време да действате?

Или може би сте прекарали няколко часа в търсене на най-добрата преносима видеокамера в интернет, убедени, че с помощта на вашия лаптоп и един дълъг уикенд, можете да го направите и сами, но по някаква причина сте оставили проектът настрана… е, временно, нали?

А може би обичате видеоклипове, както и харесвате начина, по който някои от любимите ви марки го използват, но не знаете дали действително си струва усилието?

Имаме добра новина за вас – видео съдържанието си струва!

В няколко статии ще ви покажем защо е така и как можете да повишите продажбите на продуктите в онлайн магазина си, както и да подобрите позиционирането на бранда си в интернет с помощта на видео съдържание.


Ето и темите, които ще обсъдим в различните статии, посветени на видео съдържанието за сайтове за електронна търговия (за да ви улесним, при публикуването на статията, ще добавяме линк към нея и тук):